Login

Register

Login

Register

NIEUWS & updates

11 december nieuws

We hebben de afgelopen weken de postzendingen in de gaten gehouden, en het valt ons op dat de gewone PostNL pakketten minder vertragingen hebben dan brievenbuszendingen. Het lijkt er dus op dat je beter voor de iets duurdere postpakjes kan kiezen als je je bestelling sneller in huis wil hebben. We versturen de gewone PostNL pakketten óók in een brievenbusdoosje. Als je niet thuis bent dan kan de pakketbezorger het dus ook gewoon door de brievenbus inleveren!

9 december Post nieuws

We merken dat er nog regelmatig pakketten vertraging oplopen bij PostNL. Hou er dus rekening mee dat je bestelling er waarschijnlijk langer over doet dan je gewend bent. Hou de track&trace van je pakket in de gaten, daar kan je de meest recente status van de bezorging vinden. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op de snelheid van de postbezorging, bestel dus rúim op tijd (het beste hou je ruim een week aan!).

2 december Post nieuws

Door een landelijke storing bij PostNL hebben we de pakketten van afgelopen weekend en vandaag niet kunnen inleveren. Morgen doen we weer een poging. Zoals verwacht zijn er dus door de drukte vertragingen en storingen. Ook pakketten die reeds onderweg waren ondervinden hiervan hinder. Hou de track&trace van je pakket in de gaten, daar kan je de meest recente status van de bezorging vinden.

Overig post nieuws

Met de pepernoten en kerstversiering die al volop in de winkels te vinden zijn, is ook de drukste periode voor webshops begonnen. Dat betekent dat we net als voorgaande jaren meer drukte en meer vertragingen bij de post kunnen verwachten. Door een storing bij PostNL hebben we afgelopen week al flinke vertragingen gezien bij een aantal pakketjes. Dit zijn onze tips voor de komende twee maanden:
  • Bestel je supplementen bij ons, maar ook je aankopen bij andere winkels RUIM op tijd! Vertragingen van een week of zelfs langer zijn geen uitzondering gebleken.
  • Wil je niet onnodig thuis zitten wachten op een pakket, laat het dan naar een PostNL afhaalpunt bezorgen. Overigens passen de meeste bestellingen die bij ons worden gedaan in een brievenbusdoosje, waar je dus niet voor thuis hoeft te blijven.  Bestellingen vanaf 40 euro waarde verzenden wij in november en december over het algemeen als pakket waar een handtekening voor wordt gevraagd bij aflevering.
  • De grootste drukte bij de post die wordt voorspeld zal zijn op de volgende data (ga er dus maar vanuit dat je dan te maken krijgt met langere verzendtijden!):
    • 11 t/m 15 november in verband met Singels Day op 11 november
    • 29 november t/m 7 december vanwege Black Friday (29-11) en Sinterklaas (5-12)
    • 16 t/m 30 december vanwege Kerstdrukte en geen bezorging tijdens Kerst.
  • Hou de track&trace in de gaten die je per e-mail ontvangt. Daar staat de meest recente informatie te zien over de verwachte bezorgdatum.

Hogere tarieven per 1 januari

Verder heeft PostNL net bekend gemaakt dat de tarieven weer zullen stijgen vanaf 1 januari. Wij zullen binnenkort de nieuwe verzendkosten van onze webshop mededelen, die dan ook zullen ingaan vanaf 1 januari.

Noodsticker

Je kan nu gratis een noodsticker krijgen bij je bestelling: hier te bestellen.

Deze gratis sticker kan je bij je voordeur plakken voor hulpdiensten.

Er is dan in één oogopslag te zien hoeveel huisdieren er aanwezig zijn.

Geschikt voor zowel binnen als buiten. Aangeboden door Michelle Vrolijk

T

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.