Login

Register

Login

Register

Korting sparen

Je kan op drie verschillende manieren sparen voor korting:

  • Als je een klant naar ons verwijst verdien je daarmee 10 euro korting.
  • Korting voor vaste klanten: als je ingelogd bent op je klant account, krijg je automatisch 5% korting op je bestelling.
  • Als je een productbeoordeling schrijft maak je elke maand kans op kortingsbonnen!

LET OP! De punten van ons oude spaarsysteem vervallen per 31-12-2019

Daarnaast hebben we wekelijks nieuwe aanbiedingen die op maandag ingaan. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief weet je zeker dat je op de hoogte blijft!

Nieuwe klanten verwijzen

Als een vriend of bekende bij onze webshop een bestelling plaatst, die via jouw verwijs-link bij ons is gekomen, levert jou dat 10 euro korting op.

Het werkt heel simpel:
1) Log in op de webshop bovenin het menu. Heb je nog geen account dan moet je deze eerst aanmaken.
2) Bij het Dashbord in het menu zie je nu vervolgens:
3) jouw ‘referral’ link. Deze link kan je aan een vriend of bekende doorgeven, en als deze (nieuwe) klant een bestelling via deze link bij ons heeft geplaatst, dan krijg jij automatisch een kortingsbon van 10 euro op het e-mail adres van jouw account.

Voor elke nieuw aangebrachte klant krijg je dus 10 euro korting!

Korting voor vaste klanten

Door een account aan te maken op de site, krijg je automatisch 5% extra korting op álle producten uit de shop. De kortingsprijs zie je direct al bij het product als je bent ingelogd. Bij sommige van onze weekacties met kortingscodes, vervalt deze extra korting. Lees daarvoor altijd de voorwaarden bij de weekactie in de nieuwsbrief.

Productbeoordelingen

Onder de beoordelingen verloten we iedere maand een kortingsbon of meerdere kortingsbonnen. Hou hierover de mail in de gaten die je oproept voor het achterlaten van een beoordeling.