Login

Register

Login

Register

Nieuw: Gewrichtskruiden en BCAA poeder

Speciaal voor honden met gewrichtsproblemen zoals artritis en spondylose hebben we een nieuw product in de webshop. Het is een mix van fijngemalen kruiden die allemaal bijdragen aan minder klachten qua pijn en ontsteking van de gewrichten.Meteen bestellen? Ga snel naar de webshop, de Gewrichtskruiden kosten nu tijdelijk maar € 8.50 ! De mix bevat Duivelsklauw, Lapacho, St. Janskruid, Ashwaghanda en Zoethout.

BCAA POEDER

 

BCAA poeder van CBDOGGY is een poeder waar drie soorten belangrijke aminozuren in zitten. Deze aminozuren zijn waardevol bij spieropbouw, spierherstel en (zware) fysieke inspanning. Uit onderzoek blijkt dat deze aminozuren de cognitieve en algemene inspanning je hond verbeteren, en dat met name oudere honden en sporthonden hier baat bij kunnen hebben.  (bron)

GROENTE VOOR DE HOND?

 

Nog een keer onder de aandacht, de Supergroente die sinds kort in onze webshop zit. Dit is een supplement met daarin allerlei goede groenten voor de hond. Je hond heeft er maar een beetje van nodig en het is makkelijk over het voer heen te strooien. Zo heb je een simpel maar krachtig supplement met daarin belangrijke vitaminen en mineralen, een welkome aanvulling op het dieet van vele honden!

Waarom groente zo belangrijk is voor je hond kan je zien op de presentatie van Rodney Habib op Tedx: https://www.youtube.com/watch?v=1sE96vd8W40

Eigenlijk hadden we het geen supergroente moeten noemen. Maar supergroente-algen-kruiden-en-adaptogenen paste niet zo goed op de verpakking.

Koop nu onze Supergroente in onze webshop!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.