Login

Register

Login

Register

Betalen en verzenden

Over het betalen bij CBDoggy

Wat zijn de betaalopties?

Je kan kiezen uit vijf verschillende mogelijkheden:

 • Directe bankoverschrijving
 • iDeal
 • Paypal
 • Afterpay (kosten: 0,95 euro)
 • CardGate

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor CBDoggy het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Over het verzenden door CBDoggy

Wat zijn de verzendkosten en verzendopties?

De meeste bestellingen passen in een klein of groot formaat brievenbusdoosje of bubbeltjesenvelop. Bestellingen met een waarde van meer dan €50 euro worden gratis verzonden.

 • Brievenbuspakje PostNL €3,50  –> Tot 25 euro bestelwaarde. Bezorging dinsdag t/m zaterdag.
 • Brievenbuspakje PostNL €1,95  –> 25,01 tot 50 euro bestelwaarde. Bezorging dinsdag t/m zaterdag.
 • Gratis verzending vanaf €50,01 euro. –> Afhankelijk van hoe groot de bestelling is wordt het in een brievenbuspakje of gewoon pakket verstuurd.
 • Zendingen met een bestelwaarde vanaf 80 euro verzenden wij over het algemeen als een aangetekend pakket.

Alle pakketten zijn te volgen met een track&trace code.

Hoeveel kost het verzenden naar het buitenland?

 • Duitsland: 6,00 euro per pakket. Vanaf 75 euro geen verzendkosten.
 • België: vanaf 6,00 euro per pakket. Vanaf 75 euro geen verzendkosten.
 • UK: 6,00 euro per pakket. Vanaf 75 euro geen verzendkosten.
 • Frankrijk: 6,00 per pakket. Vanaf 75 euro geen verzendkosten.

Woon je in een ander land? Neem contact met ons op om de verzending te bespreken!

Hoe wordt mijn bestelling opgestuurd?

De meeste bestellingen (tot 8 verpakkingen van 50 gram of 4 van 100) passen gewoon in een brievenbusdoosje die door een moderne brievenbus past (maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm). Bestellingen met maar 1 of 2 zakjes worden verstuurd in een kleiner brievenbusdoosje. Bestel je uit het buitenland, dan sturen we het op in een grotere doos én aangetekend, ongeacht hoeveel je hebt besteld.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?

De meeste bestellingen gaan dezelfde dag nog op de post (95% van de bestellingen vóór 14:00), of anders de volgende werkdag. Wij brengen standaard maandag t/m vrijdag de bestellingen naar de post, en op sommige (drukke) weken ook nog op de zaterdag. Daarna is het afhankelijk van de postbezorging hoe lang het duurt, dit kan je volgen met de track&trace code die je automatisch krijgt toegestuurd. Let op: brievenbuspakjes worden niet bezorgd op maandag.